• Title: De zwarte stenen
 • Author: Guus Kuijer
 • ISBN: 9789021472072
 • Page: 132
 • Format: Hardcover
 • De zwarte stenen None
  None

  One Reply to “De zwarte stenen”

  1. Na vele jaren herlezen. De goede herinneringen waren niet voor niets. Prachtig boek over een akelig echt aandoende wereld waar alles moet wijken voor een niet te begrijpen ideaal.

  2. Een me bij de lurven grijpende vertelling uit 1984, die soms heel hard van toon is en soms erg zacht en mij bovendien gaandeweg keer op keer aan Haruki Murakami deed denken, over een hardvochtige, eendimensionale wereld waarin vele parallellen met de onze zijn te vinden maar tegelijk volstrekt op zichzelf staat. De samenleving als levensecht absurdisme, een boek over Liefde, Idealen, Boosheid, Trots Grote woorden, fijngevoelig en zelfs grappig opgetekend. Ik kan me niet herinneren eerder een (jo [...]

  3. Als kind gesmuld van dit boek. Nu, zo´n 20 jaar later, opnieuw gelezen, maar tot mijn spijt viel het me tegen. Het was zoveel kinderachtiger dan ik het me herinnerde. Hoewel de setting heel bijzonder en sfeervol is, daar niet van. Had het beter toch alleen in mijn herinnering kunnen bewaren.

  4. Classic and intriguing children's book. One of the first books I read. It was a story I kept thinking about througout my life.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *