• Title: Aku Sayang Kamu
  • Author: Adzra Sue
  • ISBN: 9789670657134
  • Page: 103
  • Format: None
  • Aku Sayang Kamu Aku Insan kerdil yang kepingin untuk bercinta dan dicintai Sebagaimana gadis lain aku juga menyulam mimpi indah untuk bersanding bersama Putera Idaman hati di pelamin khayalan Muncul Putera Idaman ta
    Aku Insan kerdil yang kepingin untuk bercinta dan dicintai Sebagaimana gadis lain, aku juga menyulam mimpi indah untuk bersanding bersama Putera Idaman hati di pelamin khayalan.Muncul Putera Idaman tanpa kuduga Malangnya dia bukanlah Prince Charming belahan jiwa Hadirnya menyakitkan hati Gurau mesra Jauh sekali Tapi hati ini, tetap menyukai walau ego sang PuteraAku Insan kerdil yang kepingin untuk bercinta dan dicintai Sebagaimana gadis lain, aku juga menyulam mimpi indah untuk bersanding bersama Putera Idaman hati di pelamin khayalan.Muncul Putera Idaman tanpa kuduga Malangnya dia bukanlah Prince Charming belahan jiwa Hadirnya menyakitkan hati Gurau mesra Jauh sekali Tapi hati ini, tetap menyukai walau ego sang Putera bertali tali Saya tak pernah jumpa lelaki yang perasan macam Encik Irfan Idayu Aireen So sekarang kau dah jumpa Baguslah Aku suka jadi lelaki yang pertama dalam hidup kau Irfan Mukhriz Rupa rupanya aku berada di tempat yang salah, masa yang salah dan jatuh cinta pada orang yang salah Ku tak percaya kata cinta tak harus memiliki Tapi mengapa hati terasa sakit Rapuhnya jiwa murahnya air mata Abang Is rela pinjamkan bahunya lewat kesedihanku Andai Abang Is bukan siapa siapa dalam keluargaku, ingin sekali aku melayari bahtera cinta bersamanya.Sayang sekali ada gadis lain yang bertakhta di hati Abang Is Dan ketenanganku berkocak Akan pudarkan kasih sayang Abang Is padaku selama ini You know how much I love you I have loved you the entire of my life Ameer Iskandar Ekori langkahku hayatilah ceritaku merialisasi mimpi demi cinta sejati Sesungguhnya, Tuhan tahu apa yang terbaik untuk kita IDAYU AIREEN

    One Reply to “Aku Sayang Kamu”

    1. Part Ayu kena himpit dengan lelaki masa kat dalam lift tu, dah banyak sangat dah aku jumpa dalam beberapa buah novel. Nak kata kebetulan? Entah la. Mungkin memang trend macam tu kot masa novel ni keluar. Part lirik lagu tu, rasanya tak perlulah diadakan. Semak je. Buat menambahkan bilangan perkataan je.

    2. banyaknyer watak dlm cerita ni yg menghairankan.mua lelaki suka kat cik heroin.pai cik heroin x tau nk pilih yg mana.mpai saat dia memilih pilihan keluarga.dohnya x kesampaian dgn si dia2 takdir menentukan dia dgn abg angkatnyarasa mcm pelik je.k heroin xde buat jahat dgn sesiapa. sampai ada org berdendam dgnnya

    3. Announcement before review: N nak jual buku ni for RM13. Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM :)Best, i like! Ceritanya agak simple walaupun ia bersegi-segi. Entah kenapa, N lebih suka Ayu dengan Irfan walaupun Irfan seorang yang ego, sombong, berlagak dan kasar :p N rasa Irfan lebih interesting daripada Abang Is yang terlalu baik sangat Mula-mula N rasa pelik, kenapalah ramai betul lelaki yang melamar Ayu ni. Lepas sorang-sorang. Rupa-rupanya ada kisah di sebalik semua itu. Barulah boleh di [...]

    4. Another #countless PBAKL collections habis yeay!!!! Balance makin menyusut. Suke suke suke mengenai ASK by Adzra Sue seyesly byk betul watak2nya. Saling berkaitan dan berkait rapat uhuks tp paling saya sayang sudah pasti Abang Is kite ngeeee sangat sangat sangat sempurna la kata orang, handsome, baik hati, penyayang, romantik dan macam2 laie ngeeee. Saya suke dia dr semua yg lain. Hehenyak betul jodoh2 yang muncul dalam nie dan bersangkut paut antara satu sama lain kena baca dengan fokus. ngeeee [...]

    5. Banyak part yang buat saya kurang gemar.Kenapa ibubapa Ayu biarkan sahaja anak gadis mereka bertepuk tampar dengan anak angkat yang sah menikahi Ayu. Mudahnya Ayu terima Is itu sebagai suami setelah sekian lama menganggap Is sebagai abang kandung. Saya lebih suka sekiranya Ayu digandingkan dengan Irfan.Kesimpulan Ayu bahawa dia suka Irfan sekadar kerana memuja rupanya yang kacak membuat saya makin kurang suka watak Ayu.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *